KLARNA CHECKOUT
Betala med faktura, kort eller konto

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet.
Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

PAYPAL

PayPal är en globalt ledande betalningstjänst och ett tryggare och snabbare sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan man betala och överföra pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter, och flexibelt välja att betala med antingen kontosaldot på PayPal eller med det kreditkort man valt att koppla till PayPal-kontot. Med PayPal-betalningar kan man också få PayPals köparskydd och säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). Med över 110 miljoner aktiva PayPal-konton på 190 marknader och 25 valutor över hela världen bidrar PayPal till att göra global handel möjlig. PayPal grundades 1998 och företaget har kontor över hela världen, också i Skandinavien.


PAYSON
Med Payson kan du sköta alla dina betalningar på ett säkert och smidigt sätt. Du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter till någon och kan välja att skicka pengar till valfri e-postadress eller e-butik. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och internetbanker. Payson erbjuder också en fakturatjänst. Dessutom har du tillgång till Paysons svenska kundtjänst.
Tusentals nöjda kunder hos Sealoe.se
 
Leveranstid: 2-7 arbetsdagar Kundtjänst: +46727070778 FRAKTFRITT över 500kr för svenska ordrar Change currency and language
Priser i: 
På svenska In English